OBILJEŽAVANJE 25 GODINA PROGONSTVA IZ IVANOVCA

18.11.2016. 18:05

U petak 18. studenoga obilježavajući i odajući počast svim hrabrim braniteljima grada Vukovara, ispred spomen obilježja u samom središtu mjesta Ivanovca naši su učenici područne škole zajedno sa svojim učiteljicama obilježili i dane progonstva iz mjesta Ivanovca.

Pročitaj više...

DAN SJEĆANJA NA VUKOVAR

18.11.2016. 17:23

18. dan mjeseca studenoga ostat će trajno zabilježen u hrvatskoj povijesti kao jedan od najtužnijih dana. Naime, toga je dana slomljena i potpuno poražena hrabra obrana grada Vukovara. Toga je dana započelo najveće stradanje hrvatskoga naroda. Iako je već prošlo 25. godina bol i tuga ne prestaju, ali ono što daje nadu i ponos jest mir i neovisnost stečenu pobjedom i završetkom Domovinskoga rata.

Pročitaj više...

SAT POVIJESTI O DOMOVINSKOM RATU - POSJET BRANITELJA IZ ZAGREBA

15.11.2016. 19:19

Priču o svome ratnome putu i sudjelovanju u obrani ovoga dijela Slavonije, našim su učenicima 8.-ih razreda ispričali tijekom posjeta u utorak 15. studenoga branitelji pripadnici 101. zagrebačke brigade. 

Pročitaj više...

ODABIR AGENCIJA NA JAVNOM POZIVU ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČNE NASTAVE U NOVI VINODOLSKI.

14.11.2016. 09:31

Povjerenstvo za odabir ponuda pristiglih na javni poziv za organizaciju višednevne izvanučionične nastave 4. razreda u Novi Vinodolski, održalo je u petak 11. 11. svoj sastanak na kojem je jednoglasno odlučeno o izboru 3 ponude koje će se roditeljima predstaviti na roditeljskom sastanku. Odabrane su sljedeće agencije:
1. ORA TOURS iz Osijeka

2. APP iz Požege

3. ASTRALIS iz Slavonskog Broda.

Odabrane agencije bit će obaviještene e-mailom o točnom datumu održavanja roditeljskog sastanka na kojem mogu predstaviti svoje ponude.

Pročitaj više...

POSJET GROBLJU U IVANOVCU NA DUŠNI DAN

02.11.2016. 18:22

Dušni dan slavimo svake godine 2. studenoga, kada se sjećamo svih svojih dragih pokojnika. Posjet grobovima i grobljima znak su pažnje i vjere. Tog dana vjernici mole za duše svojih dragih pokojnika, za njih pale svijeće na grobovima, prisustvuju svetoj misi, povezujući se tako svojim molitvama s njima. Stoga su i naši učenici područne škole u Ivanovcu u pratnji učiteljica i vjeroučiteljice posjetile mjesno groblje, gdje su paljenjem svijeća i molitvom prisjetili se svih dragih pokojnika.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti