POSJET HNK - MOJE PJESME, MOJI SNOVI

17.10.2016. 23:41

Odlazak u Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku na mjuzikl Richarda Rodgersa i Oscara Hammersteina II “Moje pjesme, moji snovi“, u režiji hrvatske redateljice Nine Kleflin organiziran je u ponedjeljak 17. listopada za sve zainteresirane učenike 5.-8. razreda u dogovoru s njihovim roditeljima.

Pročitaj više...

KAZALIŠTE U ŠKOLI - DOBRO SE DOBRIM VRAĆA

14.10.2016. 20:50

Lutkarski mjuzikl o dobrim djelima koje od malena trebamo činiti jedni drugima, jer se svako dobro djelo dobrim djelom vraća, naši su učenici razredne nastave u Antunovcu i Ivanovcu pogledali prijepodne u petak 14. listopada. Toga smo dana i ove školske godine ugostili drage nam glumce kazališne družine „Produkcija Z“ iz Splita.

Pročitaj više...

DANI KRUHA 2016.

13.10.2016. 18:27

I ove smo godine u mjesecu listopadu riječju, pjesmom i slikom u sklopu dana zahvalnosti za plodove zemlje obilježili Dan kruha. Vrijedne ruke mama, baka i ostalih članova obitelji omogućile su bogatu i sadržajnu izložbu krušnih proizvoda. U prigodno ukrašenim školskim predvorjima učenici razredne nastave u matičnoj i područnoj školi, vrijednost kruha predstavili su recitacijama, mudrima izrekama, dramskim izvedbama i pjesmama.

Pročitaj više...

FESTIVAL O PRAVIMA DJECE 2016.

11.10.2016. 19:25

Osmu godinu zaredom Festival o pravima djece slavi stvaralaštvo, filmsku umjetnost, pisanu riječ, dječja prava – ponajviše pravo na izražavanje, sudjelovanje, dostupnost svih kulturnih sadržaja svima, zajedništvo i jednakost. U čak osamnaest hrvatskih gradova ove se godine odvijaju programi.

Pročitaj više...

ŠKOLSKI SPORTSKI DAN - VJEŽBANJE JE IN

30.09.2016. 20:30

Posljednji dan u mjesecu rujnu u našoj je školi prošao u športskome tonu. Naime, toga smo dana obilježili Međunarodni školski sportski dan. Ovo se obilježavanje održava u Hrvatskoj i još 15 europskih zemalja, a glavni cilj ove paneuropske inicijative je istaknuti važnost tjelesne aktivnosti za čovjekovo zdravlje.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti