TJEDAN SVEMIRA 2017.

12.10.2017. 21:21

Svake se godine između 4. i 10. listopada obilježava Svjetski tjedan svemira – World Space Week. Ovo obilježavanje organizira i potpomaže World Space Week Association, organizacija koju su osnovali Ujedinjeni narodi i Vijeće za miroljubivo korištenje svemira, a za ovu je godinu preporučena tema glasila „Istraživanje novih svjetova u svemiru“.

Pročitaj više...

DANI KRUHA 2017.

12.10.2017. 21:00

U utorak 10. listopada u našoj područnoj školi u Ivanovcu i u četvrtak 12. listopada u školi u Antunovcu obilježeni su dani zahvalnosti za plodove zemlje. Tom su prigodom u obje školske zgrade učenici priredili prigodni kulturno-zabavne programe. Uz prigodne recitacije i pjesmice o pšenici, kruhu i krušnim proizvodima, pekarima i vještinama koje moraju bi morali posjedovati, u obje se školske zgrade osjetio miris svježih peciva i kolača koje se umijesile majke i bake naših učenika i kojima zahvaljujemo.

Pročitaj više...

HUMANITARNA AKCIJA - POMOZIMO ŠAPICAMA

06.10.2017. 21:19

Humanitarna akcija, koja je u našoj školi povodom obilježavanja 4. listopada - Svjetskoga dana zaštite životinja, trajala je od 2. do 6. listopada. Tijekom akcije učenici su prikupljali razne stvari (stare dekice, posteljine, ručnike, razne posudice, zdjelice, spužvice, krpe…) i pseću hranu koju ćemo darovati osječkom azilu za napuštene životinje.

Pročitaj više...

INTEGRIRANI DAN - NASTAVA NEKAD I DANAS

06.10.2017. 21:15

Nastava nekad i danas naziv je integriranoga dana koji je u našoj školi održan u petak 6. listopada. Svi učenici razredne nastave u matičnoj i područnoj školi kao i učenici predmetne nastave toga su dana sudjelovali u radu raznih za njih pripremljenih radionica.

Pročitaj više...

POZIV BIVŠIM UČENICIMA ŠKOLE NA SURADNJU POVODOM IZDAVANJA MONOGRAFIJE ŠKOLE

05.10.2017. 22:48

60 GODINA OSMOGODIŠNJEG ŠKOLOVANJA U ANTUNOVCU
50 GODINA OD IZGRADNJE ŠKOLE U ANTUNOVCU
40 GODINA OD IZGRADNJE ŠKOLE U IVANOVCU
POZIV SVIM BIVŠIM UČENICIMA NA SURADNJU
Ove školske godine obilježavamo 60 godina od uvođenja osmogodišnjeg školovanja u Antunovcu, 50 godina od izgradnje škole u Antunovcu i 40 godina od izgradnje škole u Ivanovcu. Tijekom školske godine ćemo prigodnim manifestacijama obilježavati ove obljetnice, a planirano je i izdavanje monografije škole u kojoj ćemo obuhvatiti povijest školstva i škola u Antunovcu i Ivanovcu. 
Pozivamo sve bivše učenike naše škole koji posjeduju neke fotografije ili predmete iz vremena svog školovanja da nam ih posude kako bismo ih mogli dokumentirati u monografiji, jer školska dokumentacija, spomenica i fotografije prije rata su uništeni, pa smo ovisno o pomoći svih vas koji ste bili učenici naše škole. 
Vjerujemo da ćete i sami u budućoj monografiji pronaći brojna sjećanja na vaše školovanje, te se nadamo da ćete nam pomoći u ovom velikom projektu.
Sve materijale možete dostaviti osobno u školi ili fotografirano ili skenirano putem maila poslati na e-mail adresu škole ured@os-antunovac.skole.hr uz naznaku o čemu se radi i iz koje je vremena. Sve ustupljene materijale ćemo uredno vratiti njihovim vlasnicima. 
Svima unaprijed hvala na potpori i podršci.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti