BOŽIĆNI SAJAM 2017.

14.12.2017. 22:00

Tradicionalni humanitarni božićni sajam koji svake godine uspješno priređuju učenici i svi djelatnici naše škole ove je godine održan u četvrtak 14. prosinca u poslijepodnevnim satima u našoj športskoj dvorani.

I ove se godine na sajmu moglo pronaći raznoraznih prigodnih božićnih ukrasa i predmeta koji su izradili sami učenici uz pomoć nastavnika ili roditelja na božićnim radionicama. Najviše je bilo raznih ukrasa za jelku (izrađenih od prirodnih materijala), raznih svijećnjaka, pahuljica, borića, božićnih kuhača, anđelčića, češera te prigodnih božićnih čestitaka. Ni ove godine nisu nedostajali slatki božićni kolačići koji su također bili u ponudi a njih su izradili učenici 6.a razreda. Svi oni koji su tijekom sajma ogladnjeli, mogli su pojesti tople sendviče a školskom je dvoranom mirisao i čaj koji je također bio u ponudi. A svima koji su tijekom godine bili jako, jako dobri, naš dragi Djed Božićnjak dijelio je bombone.

Cilj održavanja ovoga sajma je humanitaran i naše učenike nastojimo odgajati u tome smjeru, no uz podršku roditelja ili obitelji učenika to ne bi bilo moguće u potpunosti. Stoga zahvaljujemo svima koji su posjetili naš sajam, izdvojili dio svoga vremena ali i svojim novčanim prilozima omogućili i osigurali sredstva koja ćemo darovati Dječjem SOS selu Ladimirevci, projektu Škole za Afriku te nabavku materijala za opremanje naše škole. 

 

Arhiva vijesti