OBAVIJEST O POČETKU NOVE NASTAVNE GODINE 2019./2020.

05.09.2019. 18:03

Nova nastavna godina započinje u ponedjeljak 9. rujna 2019. godine.
Učenici od 2. do 8. razreda započinju s nastavom u 8.00 sati. 
Učenici 1. razreda u Antunovcu svečano započinju svoje školovanje u 8.30 sati u holu Škole.
Učenici 1. razreda u Ivanovcu svečano započinju svoje školovanje u 9.00 sati u holu područne škole.

Prvi dan učenici imaju susret s razrednicima do 9.45 sati. Učenici trebaju ponijeti pribor za pisanje i bilježnicu. Preobuća je obvezna za učenike od 1. do 4. razreda dok učenici viših razreda tijekom rujna ne moraju nositi preobuću.

Učenici iz Ivanovca trebaju bit na stanici i čekati autobus u 7.25 sati. Planirani dolazak autobusa je u 7.30 i 7.40 sati prema pojedinim stanicama. Povratak učenika u Ivanovac je u 9.45.

Prvi dan učenici će preuzeti komplete besplatnih udžbenika, pa bi bilo dobro da ponesu i školske torbe da ih mogu spremiti i ponijeti kući. Učenici od 2. do 8. razreda potpisom potvrđuju da su preuzeli udžbenike, a roditelji će naknadno potpisati službenu izjavu o preuzimanju udžbenika i obvezama čuvanja i načinu vraćanja udžbenika. Za učenike 1. razreda izjavu o preuzimanju udžbenika potpisat će roditelji u ponedjeljak. Zbog stalnih izmjena u brojnom stanju učenika škole moguće je da neki učenici neće odmah prvi dan dobiti knjige dok se ne izvrši naknadna narudžba i utvrdi konačan broj djece, tako da roditelji ne moraju brinuti. Svi će dobiti besplatne udžbenike. 

Školska kuhinja započinje s radom od utorka 10. rujna 2019. godine. Prehrana učenika je i dalje besplatna za sve učenike. Roditelji učenika koji zbog zdravstvenih ili drugih problema ne žele prehranu u školi dužni su to na vrijeme prijaviti. 

Svima želimo uspješan početak nove nastavne godine!