OBAVIJEST O PRELASKU NA ORGANIZACIJI NASTAVE OD 19. DO 28. SIJEČNJA 2022.

18.01.2022. 12:57

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije od 18. siječnja 2022. godine, ravnatelj Osnovne škole "Antunovac" donio je odluku o posebnoj organizaciji nastave koja započinje 19. siječnja 2022. i traje do 28. siječnja 2022.

PREDMETNA NASTAVA
Za učenike od 5. do 8. razreda nastava se održava online prema modelu C. Učenici su dužni prisustvovati nastavi putem online platforme Google Classroom. Nastava se održava u realnom vremenu, odnosno u ono vrijeme i u onoj smjeni kako bi imali nastavu i da idu u školu. Učenici su dužni tijekom online nastave potvrditi svoju prisutnost na nastavi na način kako to utvrde predmetni učitelji te poštivati sva ostala pravila online nastave, posebno kod video poziva.

RAZREDNA NASTAVA
Učenici od 1. do 4. razreda nastavu pohađaju uživo u školi. 
Učenici u Ivanovcu nastavu imaju kao i do sada redovito prema rasporedu u jutarnjoj smjeni.
Učenici u Antunovcu nastavu svi pohađaju u jutarnjoj smjeni i to:
    - učenici 1. i 3. razreda u školu ulaze u 7.40 i nastava im započinje u 7.50 sati.
    - učenici 2. i 4. razreda u školu ulaze u 7.50 i nastava im započinje u 8.00 sati.
Učenici će iz nekih predmeta imati nastavu online zbog učitelja koji su u izolaciji. O eventualnim promjenama u rasporedu, načinu održavanja nastave i drugim pojedinostima učenike i roditelje će obavijestiti njihove učiteljice razredne nastave. 

Pročitaj više...

POČETAK NASTAVE U 2. POLUGODIŠTU ŠK. GOD. 2021./2022.

06.01.2022. 18:10

Obavještavamo sve učenike i roditelje da nastava u 2. polugodištu školske godine 2021./2022. započinje 10. sječnja 2022. godine i to prema sljedećem rasporedu:

IVANOVAC - uobičajeni raspored u jutarnjoj smjeni
ANTUNOVAC - u jutarnjoj smjeni 1., 3., 5. i 6. razred
ANTUNOVAC - u popodnevnoj smjeni 2., 4., 7. i 8. razred

Molimo roditelje učenika koji zbog eventualne zaraze ili samoizolacije neće moći u ponedjeljak doći na nastavu da o tome obavjeste razrednike.

Zbog aktualne loše epidemiološke situacije molimo roditelje da podsjete učenike na važnost pridržavanja epidemioloških mjera. U školi je nužno pridržavanje mjera distance, redovitog pranja ruku te nošenja maske za učenike viših razreda tijekom cijelog boravka u školi, a za učenike nižih razreda kod boravka i prolaska zajedničkim prostorijama. 

Učenike putnike molimo da se tijekom vožnje u školskom autobusu također pridržavaju strogo važećih epidemioloških mjera, sjede na točno određenim mjestima u autobusu i tijekom vožnje ne ometaju vozača.

Svima želimo uspješan nastavak školske godine u 2. polugodištu. 

Pročitaj više...

DOMAĆINSTVO - PRIPREME ZA BOŽIĆ

13.12.2021. 10:49

Sve oko nas je već u znaku priprema za veliki blagdan koji je pred nama, pa su se tako i učenice koje pohađaju izvannastavnu aktivnost Domaćinstvo s veseljem uključile u pripreme za božićne blagdane.

Učenice 5. razreda su zasijale pšenicu. Idućih će ju dana pažljivo njegovati i zalijevati kako bi izrasla što bogatija i bujnija do Božića, a kad naraste, ukrasit će ju trobojnom ukrasnom vrpcom.

Pročitaj više...

ŠKOLSKI MEDNI DAN

07.12.2021. 10:39

Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka i ove se godine obilježava u prvim razredima osnovnih škola u Hrvatskoj i to početkom mjeseca prosinca vezano uz obilježavanje Sv. Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara.

Pročitaj više...

HALLOWEEN NA NASTAVI ENGLESKOG JEZIKA

29.11.2021. 10:42

Napredna skupina engleskog jezika 8.a i 8.b razreda je obilježila Halloween (31.10.), jedan od djeci najdražih praznika u zemljama engleskog govornog područja – možda zbog maskiranja, a možda i zbog slatkiša koje dobiju u obilasku svog susjedstva. Učili smo o zanimljivostima vezanim uz ovaj praznik i izrađivali ukrase za pano.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti