PROJEKT 2.A RAZREDA - ČITAM SEBI, ČITAM TEBI

23.03.2023. 00:31

Učenici 2.a razreda tijekom ove školske godine sudjeluju u projektu „Čitam sebi, čitam tebi“ s ciljem razvoja čitateljskih vještina i navika. Uz to kod učenika se želi potaknuti i razvijati zanimanje za knjigu i zajedničko čitanje u razredu i kod kuće s članovima obitelji. 

Pročitaj više...

POSJETILI SMO DJEČJE KAZALIŠTE U OSIJEKU

21.03.2023. 00:22

Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica

Na početku je bio kaos: rat, pomor, vatra, poplava. Zlo se na zemlji udomaćilo u prirodnim silama, u krajolicima, u životinjama, u vilinskom svijetu, u ljudima. Susretalo ga se na svakom koraku, postalo je prirodno, trpjelo ga se, podnosilo. A zatim su došla djeca: bratac Jaglenac i sestrica Rutvica, koje je majka na vrijeme sklonila od zla. Ali, gledaj čuda: djeca za zlo nisu znala i ono na njih nije djelovalo. Bratac i sestrica prolazili su pored zla, susretali se s njim, ali ono, neprepoznato, više nije moglo biti to što jest. I nestalo je, u zrak se rasplinulo…

Pročitaj više...

BICIKLIRAJMO BICIKLISTIČKOM

20.03.2023. 00:20

Učenike 4.a razreda posjetili su u ponedjeljak 20. ožujka 2023. godine predstavnici PU Osječko-baranjske i održali zanimljivu i nadasve poučnu radionicu o sigurnosti vožnje bicikala za najmlađe.

Pročitaj više...

MATEMATIČKO NATJECANJE "KLOKAN BEZ GRANICA"

16.03.2023. 00:07

I ove su školske godine naši učenici sudjelovali na međunarodnom matematičkom natjecanju Klokan. Natjecanje je održano u četvrtak 16. ožujka u područnoj i matičnoj školi a sudjelovali su zainteresirani učenici razredne i predmetne nastave, njih 51. Za provedbu je bila zadužena učiteljica matematike Sanja Vujnović a od velike su joj pomoći bile učiteljice razredne nastave i učiteljica matematike koje su nadzirale učenike.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti