NA PUTU DOBROTE - 4.A

10.02.2021. 09:59

Još jedna lijepa vijest stiže nam iz 4.a razreda. Naime, učenici su se, sa svojom učiteljicom Marijanom, uključili u projekt „Na putu dobrote“. Tako su već tradicionalno u predbožićno vrijeme, ali i tijekom cijele godine tražili načine kako činiti dobra djela i biti bolji jedni prema drugima.

„Ove smo godine izrađivali adventski kalendar dobrih djela u kojem smo imali zadatke, gledali poučne filmove i slušali vesele blagdanske pjesme. Anita, Ivan Ć., Kristiana i Mia su se okušali u samostalnoj izradi online adventskog kalendara i tako razvijali nove vještine, ali i razveseljavali ostale veselim zadatcima i pjesmama.

https://calendar.myadvent.net/?id=aed0a99d04431ba4cd9844a4037b472e

Tijekom tog razdoblja pisali smo lijepe želje i poruke kojima smo ukrasili naš pano, izvlačili tajnog prijatelja i pripremali priredbu za sve ljude dobre volje.

Osnovni je cilj bio dati sve od sebe kako bi pokazali svoje dobre osobine, zahvalnost roditeljima i prijateljima te da potaknemo i druge na činjenje dobrih djela. Vjerujemo da smo uspjeli, ali ono što je sigurno je da ćemo nastaviti činiti dobro i truditi se biti dobar primjer svima.“ – izvijestila je učiteljica 4.a razreda Marijana Butor