hobIT - EDUKACIJA O PODUZETNIŠTVU 4. DIO

15.12.2022. 20:08

Pričom o digitalnom marketingu, novim alatima i pronalaskom ciljane publike za kreiranu poruku završili smo ciklus edukacija o poduzetništvu i poduzetničkim vještinama za učitelje i druge odgojno-obrazovne radnike.

Posljednja tri mjeseca bila su itekako intenzivna i radna za naše sudionike, ali bez obzira na to, u svoje škole vraćaju se s novim znanjima i vještinama o različitim segmentima poduzetništva. Ostaje nam, uz mentorsku podršku voditeljica edukacije, primijeniti stečena znanja na školsko okruženje.

Hvala predavačicama izv.prof.dr.sc. Juliji Perić, prof.dr.sc. Sunčici Oberman Peterka i izv.prof.dr.sc. Anamariji Delić što su svoja znanja podijelile s našim nastavnicima. Hvala i gostu predavaču doc.dr.sc. Ivanu Keliću što nam se proveo kroz svijet digitalnog marketinga.

Nećemo vam puno otkrivati ali ćemo vam reći da zadovoljno zaključujemo našu Hobitsku 2022. godinu.

Nositelj projekta: Osnovna škola „Silvije Strahimir Kranjčević“, Levanjska Varoš

Partneri: Osnovna škola „Antunovac“, Osnovna škola „Šećerana“, Visoka škola za zeleni razvoj iz Norveške, Zaklada Slagalica, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Hrvatska udruga učeničkog zadrugarstva.

Projekt „E, baš hoću biti poduzetnik“ podržan je sa 1.007.611,82 kuna financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP financijskog mehanizma. Cilj projekta je unaprjeđenje vještina učitelja i drugih odgojno-obrazovnih radnika iz područja STEM-a, IKT-a, poduzetništva i rada s učenicima s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama i nadarenim učenicima u osnovnim školama.