VEČER MATEMATIKE 2020.

17.12.2020. 17:01

Tradicionalno obilježavanje Večeri matematike ove je godine bilo malo drugačije. Obzirom na  trenutačno stanje s pandemijom, ove godine nije bilo fiksnog vremena održavanja, nego su učenici 2.a, 3.a i 4. a razreda naše škole i njihove učiteljice Maja, Suzana i Marijana,  cijeli tjedan od 30.11. do 4.12. kroz zanimljive materijale razvijali pozitivan stav prema matematici.

Interaktivne igre, online slikovnice, kvizovi, ali i drage nam tradicionalne igre bile su nam okupacija i radost cijeli tjedan te dobar pokazatelj da je matematike svuda oko nas i da nije tako strašna. U igri nam se priključila i učiteljica Kristina te su učenici na satu informatike uz računalne igrice na Matificu ostvarivali uspješne rezultate.

Nismo zaboravili ni da su nam najveći partneri u obilježavanju Večeri matematike roditelji, pa su učenici kod kuće s članovima svojih obitelji sudjelovali u zabavnim aktivnostima i tako kvalitetno i veselo provodili zajedničko vrijeme. Nadamo se da će takvih druženja biti što više, a trud i upornost naših vrijednih učenika i razreda nagradili smo pohvalnicama.

Tekst i fotografije priredila učiteljica Marijana Butor

Arhiva vijesti